Xtreme mandehørm
Løb med i Aabenraa

Velkommen til landets største mandeløb! - Lige her i Aabenraa

Over 70.000 gange har en mandehørmer krydset målstregen.

Er du og gutterne også klar til at tage den mudrede udfordring op i 2023?

Det er mudder. Det er forhindringer. Det er sjov med gutterne. Det er Danmarks største mandeløb.

XTREME MANDEHØRM LØBSBILLET INKL. FEST - KR. 495,-

Løbsbiletten inkluderer Danmarks største og sjoveste mandeløb, fed fest med mad og 1 øl eller vand, fed finishermedalje, diplom, tidtagning, gratis billeder fra løberuten.

Info om løbet

Start foregår fra Ringriderpladsen og omklædning og sekreteriat forefindes i indgang til Arena ,
Dem der forventer at bruge længst tid skal tilmelde sig i grp. 1 eller 2.

Omklædning i hal 3  

Aftenfest foregår i Arena Aabenraa, Hjelmalle 3 6200 Aabenraa.

Du skal være fyldt 18 år på løbsdagen og deltagelse sker på eget ansvar.

Lodtrækningspræmier
Alle løbere deltager i lodtrækning om en række fede præmier fra vores samarbejdspartnere - Løberen, Adidas, Club La Santa og Garmin m.fl.

Hold eller individuel konkurrence

Du kan tilmelde dig som individuel løber eller på et hold med enten 3, 4 eller 5 deltagere. I holdkonkurrencen er det den samlede tid for de tre hurtigste løbere på holdet der tæller. Som holdløber er man samtidigt med i den individuelle konkurrence.

Hvis I er flere hold eller individuelle løbere som gerne vil løbe sammen, kan I tilmelde jer i samme startgruppe, så længe der er plads i den valgte gruppe.

Vindergruppe

Den individuelle- og holdkonkurrencen kan kun vindes fra VINDERGRUPPEN som er gruppe 3 i Aabenraa. Opgiv din seneste 10 km tid, og hvis du er blandt de 50 - 75 hurtigste, får du og dit hold startnummer til vindergruppen i forbindelse med seedningen i september måned.

Går du ikke efter guldet, behøver du ikke at skrive nogen tid, så skriver du blot den ønskede startgruppe – gruppe 1 – 2 samt 4-6.

I kan også vælge at deltage i mix-rækken. Her har vi både en 8 og en 12 km rute. Tilmeldingen til mix-rækken sker inde under Ladies Mud Race Aabenraa.

Tilkøb
Køb en Xtreme Mandehørms løbs t-shirt til 150 DKK. når du bestiller din billet.

Betaling
Du kan betale med kreditkort. Skal du tilmelde mange hold, er det også muligt at betale via bankoverførsel. Er der tale om en offentlig virksomhed, kan der også betales via EAN-nummer. Tilmeld dig ligesom alle andre og gå til betalingsvinduet. I stedet for at indtaste kortoplysninger, lukkes vinduet og din ordre er gemt i systemet. Kontakt derefter info@sportstiming.dk med dine oplysninger, og vi laver en EAN faktura til dig. Betaling er bindende og refunderes ikke ved afbud eller udeblivelse.

Ændringer undervejs
Hvis du får brug for at ændre på din status på din tilmelding kan du gøre det direkte her på sitet med dit log-in.

Dit startnummer, chip og FAQ-liste
Du får udleveret dit startnummer, løbspose og T-shirt på løbsdagen i løbssekretariatet ,der findes i indgang til Arena - og kom fredag fra kl. 14-18 - så.slipper du for at stå i kø om lørdagen.  Husk kom i god tid, før du skal løbe.
Du vil få tilsendt en e-mail inden løbet med praktisk info samt oplysning om, hvilket startnummer du har fået.

Xtreme Mandehørm

Aabenraa Firma & Senior Idræt
Dansk Firmaidræt

Tlf.: 26255609 E-mail: formand@aafi.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram