Xtreme mandehørm
Løb med i Aalborg

Velkommen til landets største mandeløb! - Lige her i Aalborg

Over 70.000 gange har en mandehørmer krydset målstregen.

Er du og gutterne også klar til at tage den mudrede udfordring op i 2022?

Det er mudder. Det er forhindringer. Det er sjov med gutterne. Det er Danmarks største mandeløb.

Vælg mellem følgende billettyper:

    1. Xtreme Mandehørm 12 km  billet til kr. 395,-
    2. Xtreme Mandehørm 8 km billet til kr. 395,-

Du har mulighed for at tilkøbe afterparty for 200 kr. - vi forbeholder os retten til at aflyse festen ved under 400 deltagere. Festen afvikles sammen med Ladies Mud Race deltagere.

 

Info om løbet

Løbsbilletten inkluderer Danmarks største og sjoveste mandeløb, omklædning og badefacilitet,  1 øl eller vand, tjekket Adidas løbe T-shirt, Xtreme Mandehørm finsiher medalje, tidtagning, gratis billeder fra løbet og pænt ømme stænger.

Du og dine kammerater har mulighed for at tilkøbe den fedeste bierfest til 200 kr. Festen vil byde på helstegt pattegris, øl og god underholdning. Festen afvikles sammen med de lækre kvinder fra Ladies Mud Race Aalborg.

Obs: vi forbeholder os retten til at aflyse festen og refundere de 200 kr. hvis ikke der er minimum 400 tilmeldte til festen.

Vigtig information
Du skal være fyldt 13 år på løbsdagen og deltagelse sker på eget ansvar. Hvis du er under 16 år, skal du være i følge med en voksen.

Hold eller individuel konkurrence
Du kan tilmelde dig som individuel løber eller på et hold med enten 3, 4 eller 5 deltagere. I holdkonkurrencen er det den samlede tid for de tre hurtigste løbere på holdet der tæller. Som holdløber er man samtidigt med i den individuelle konkurrence.
Hvis I er flere hold eller individuelle løbere som gerne vil løbe sammen, kan I tilmelde jeg i samme startgruppe, så længe der er plads i den valgte gruppe.

Vindergrupper
Den individuelle- og holdkonkurrencen kan kun vindes af løbere fra gruppe 1 + 2 i Aalborg. Opgiv din SENESTE og derfor realistiske, 10 km tid, og hvis du er blandt de 100 hurtigste, får du og dit hold startnummer til 1 eller 2 i forbindelse med seedningen i september måned. Dvs. at man ikke selv kan tilmelde sig gruppe 1+2, men bliver valgt/seedet til det. I kan derimod selv tilmelde jer gruppe 3-6.

VIGTIGT!! Hvis I er flere som gerne vil løbe sammen, men ikke løber lige hurtigt skal I ikke tilmelde jer gruppe 1 eller 2, men I stedet gruppe 3-6!
Går du derfor ikke efter guldet, behøver du ikke at skrive nogen tid, så skriver du blot den ønskede startgruppe gruppe 3 – 6.

Lodtrækningspræmier
Alle løbere deltager i lodtrækning om en række fede præmier fra vores samarbejdspartnere - Løberen, Adidas, Club La Santa m.fl.

Betaling
Du kan betale med kreditkort. Skal du tilmelde mange hold, er det også muligt at betale via bankoverførsel. Er der tale om en offentlig virksomhed, kan der også betales via EAN-nummer. Tilmeld dig ligesom alle andre og gå til betalingsvinduet. I stedet for at indtaste kortoplysninger, lukkes vinduet og din ordre er gemt i systemet. Kontakt derefter info@sportstiming.dk med dine oplysninger, og vi laver en EAN faktura til dig. Betaling er bindende og refunderes ikke ved afbud eller udeblivelse.

Ændringer undervejs
Hvis du får brug for at ændre på din status på din tilmelding kan du gøre det direkte her på sitet med dit log-in.

Dit startnummer, chip og FAQ-liste
Du får udleveret dit startnummer, løbspose og T-shirt på løbsdagen i løbssekretariatet. Så kom i god tid før du skal løbe.
Du vil få tilsendt en e-mail inden løbet med praktisk info samt oplysning om, hvilket startnummer du har fået.

Læs mere på www.mandehorm.dk og følg os på facebook

Xtreme Mandehørm

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram