Xtreme mandehørm
Løb med i Odense

Velkommen til landets største mandeløb! - Lige her i Odense

Vælg mellem følgende muligheder

  1. Xtreme Mandehørm RunOnly 8 km billet til kr. 350,-
  2. Mandehørm T-shirt kr. 150,-

Xtreme mandehørm Løbsbillet 
Løbsbiletten inkluderer Danmarks største og sjoveste mandeløb, XM medalje, tidtagning, mulighed for at tage myselfie foto på ruten og i målområdet.
Målområde med musik, og mulighed for køb af øl, læskedrik, grillmad, kaffe, kage mv.
Der er mulighed for at bestille en Craft løbe T-shirt frem til slutningen af august.

Info om løbet

Deltagerkrav 
Ved deltagelse i Xtreme Mandehørm RunOnly, skal du være fyldt 15 år på løbsdagen. Deltagelse sker på eget ansvar.

 

 

  1. Xtreme Mandehørm RunOnly 8 km billet til kr. 350,-
  2. Mandehørm T-shirt kr. 100,-

Hold eller individuel konkurrence  
Du kan tilmelde dig som individuel løber eller på et hold med enten 3, 4 eller 5 deltagere. I holdkonkurrencen er det den samlede tid for de tre hurtigste løbere på holdet der tæller. Som holdløber er man samtidigt med i den individuelle konkurrence.

Hvis I er flere hold eller individuelle løbere som gerne vil løbe sammen, kan I tilmelde jeg i samme startgruppe, så længe der er plads i den valgte gruppe.

Vindergruppe
Den individuelle- og holdkonkurrencen kan kun vindes fra VINDERGRUPPEN som er gruppe 3 i Odense. Opgiv din seneste 10 km tid, og hvis du er blandt de 50 - 75 hurtigste, får du og dit hold startnummer til vindergruppen i forbindelse med seedningen i september måned.

Går du ikke efter guldet, behøver du ikke at skrive nogen tid, så skriver du blot den ønskede startgruppe – gruppe 2 – 6.

Lodtrækningspræmier
Alle løbere deltager i lodtrækning om en række fede præmier fra vores samarbejdspartnere - Løberen, Adidas, Club La Santa m.fl.

Betaling
Du kan betale med kreditkort. Skal du tilmelde mange hold, er det også muligt at betale via bankoverførsel. Er der tale om en offentlig virksomhed, kan der også betales via EAN-nummer. Tilmeld dig ligesom alle andre og gå til betalingsvinduet. I stedet for at indtaste kortoplysninger, lukkes vinduet og din ordre er gemt i systemet. Kontakt derefter info@sportstiming.dk med dine oplysninger, og vi laver en EAN faktura til dig. Betaling er bindende og refunderes ikke ved afbud eller udeblivelse.

Ændringer undervejs
Hvis du får brug for at ændre på din status på din tilmelding kan du gøre det direkte her på sitet med dit log-in.

Dit startnummer, chip og FAQ-liste
Du får udleveret dit startnummer og din T-Shirt (såfremt du har forudbestilt den) på løbsdagen. Så kom i god tid før du skal løbe.
Du vil få tilsendt en e-mail inden løbet med praktisk info samt oplysning om, hvilket startnummer du har fået.

Læs mere på www.mandehorm.dk og følg os på facebook

Xtreme Mandehørm

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram