Xtreme mandehørm
Løb med i Aarhus

Velkommen til landets største mandeløb! - Lige her i Aarhus

Vælg mellem følgende muligheder

  1. Xtreme Mandehørm 8 km billet til kr. 385,-
  2. Mix 8 km billet til kr. 385,-

Løbsbillet nr. 1 inkluderer Danmarks største og sjoveste mandeløb, 1 øl eller vand efter løbet, medalje, tidtagning, gratis billeder fra løbet samt pænt ømme og beskidte stænger.

Løbsbillet nr. 2 inkluderer mix udgaven, hvor de sejeste kvinder og mænd løber sammen, 1 øl eller vand efter løbet, medalje, tidtagning, gratis billeder fra løbet samt pænt ømme og beskidte stænger.

Info om løbet

Du skal være fyldt 15 år på løbsdagen og deltagelse sker på eget ansvar.

Ændringer undervejs
Hvis du får brug for at ændre på din status på din tilmelding kan du gøre det direkte her på sitet med dit log-in.

Dit startnummer, chip og FAQ-liste
Du får udleveret dit startnummer og eventuelt bestilte T-shirt på løbsdagen i løbssekretariatet. Så kom i god tid før du skal løbe.
Du vil få tilsendt en e-mail inden løbet med praktisk info samt oplysning om, hvilket startnummer du har fået.

Læs mere på www.mandehorm.dk og følg os på facebook.

Hold eller individuel konkurrence
Du kan tilmelde dig som individuel løber eller på et hold med enten 3, 4 eller 5 deltagere. I holdkonkurrencen er det den samlede tid for de tre hurtigste løbere på holdet der tæller. Som holdløber er man samtidigt med i den individuelle konkurrence.
Hvis I er flere hold eller individuelle løbere som gerne vil løbe sammen, kan I tilmelde jer i samme startgruppe, så længe der er plads i den valgte gruppe.

Vindergrupper
Den individuelle- og holdkonkurrencen kan kun vindes fra gruppe 1 i Aarhus. Opgiv din SENESTE og derfor realistiske, 10 km tid, og hvis du er blandt  de hurtigste, får du og dit hold startnummer til vindergruppen i forbindelse med seedningen i september måned. Dvs. at man ikke selv kan tilmelde sig gruppen, men bliver seedet til det. I kan selv tilmelde jer grupperne 2-6.

VIGTIGT!! Hvis i er flere som gerne vil løbe sammen, men ikke løber lige hurtigt skal i ikketilmelde jer gruppe 1 men i stedet gruppe 2 – 6. 

Lodtrækningspræmier
Alle løbere deltager i lodtrækning om en række fede præmier fra vores samarbejdspartnere - Løberen, Adidas, Club La Santa m.fl.

Betaling
Du kan betale med kreditkort. Skal du tilmelde mange hold, er det også muligt at betale via bankoverførsel. Er der tale om en offentlig virksomhed, kan der også betales via EAN-nummer. Tilmeld dig ligesom alle andre og gå til betalingsvinduet. I stedet for at indtaste kortoplysninger, lukkes vinduet og din ordre er gemt i systemet. Kontakt derefter info@sportstiming.dk med dine oplysninger, og vi laver en EAN faktura til dig. Betaling er bindende og refunderes ikke ved afbud eller udeblivelse.

1
2
3
Xtreme Mandehørm

Århus Firma Sport
Dansk Firmaidrætsforbund

Tlf.: 86786222 E-mail: aarhus@aafs.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram