Xtreme Mandehørm Dark Edition
Løb med i Hillerød

Velkommen til landets mørkeste mandeløb! - Lige her i Hillerød

En anderledes oplevelse med lys, ild og farver over et ca. 5,0 km aften/mørkeløb med naturlige og opbyggede forhindringer.

Er du og gutterne også klar til at tage den mudrede udfordring i mørket op i 2023?

Billetprisen er 275 DKK. + gebyr

 

Info om løbet

Hvad er Dark Edition?
Vi tilbyder et trail-lignende løb på stier og off-track i buldrende mørke. Nogen steder vil blafrende fakler vise vej for de små lyskegler fra deltagernes pandelamper. Lyskeglerne stopper op, der er noget som forhindrer dem i at komme videre – måske et træ, måske en forhindring. Lyskeglerne søger at komme forbi, og det lykkedes selvfølgelig ved fælles hjælp.

Med pandelamper og knæklys skal der tilbagelægges 2 x ca. 2,5 km. i mørke. Den smalle rute i skoven mellem træerne, i den gamle tørvemose, gennem fårefolden og op gennem Adventure Park-området bliver synlig, når forskellige former for lys viser vejen.

Der vil være naturlige og opbyggede forhindringer, der skal forceres på ruten, der for det meste er som et single track. Du skal ikke gennem dybt vand, men du kommer med garanti ikke tørskoet i mål, ligesom dit tøj nok heller ikke ser så pænt ud. Der garanteres derfor for en oplevelse med LYS, ILD og FARVER, blandet med vand, mudder og mørke.

Når strabadserne er overstået, løber du i mål og får en velfortjent medalje, 1 øl og suppe. I Firmaidrættens Hus vil der være mulighed for at du kan genopfriske dine oplevelser og høre dine venners oplevelser medens du nyder din øl og suppe.

Vigtig information
Du skal være fyldt 15 år på løbsdagen og deltagelse sker på eget ansvar.
Corona restriktioner: Løbet gennemføres under de til den tid gældende corona restriktioner.

Hvor mange kan deltage?
Der er KUN plads til 200 deltagere, så hurtig tilmelding anbefales. Husk det er et krav, at have pandelampe på.

Betaling
Du kan betale med kreditkort. Skal du tilmelde mange hold, er det også muligt at betale via bankoverførsel. Er der tale om en offentlig virksomhed, kan der også betales via EAN-nummer. Tilmeld dig ligesom alle andre og gå til betalingsvinduet. I stedet for at indtaste kortoplysninger, lukkes vinduet og din ordre er gemt i systemet. Kontakt derefter info@sportstiming.dk med dine oplysninger, og vi laver en EAN faktura til dig. Betaling er bindende og refunderes ikke ved afbud eller udeblivelse.

1
2
3

Ændringer undervejs
Hvis du får brug for at ændre på din status på din tilmelding kan du gøre det direkte her på sitet med dit log-in.

Dit startnummer, chip og FAQ-liste

Ca. 1 uge før løbet modtager du en mail med sidste informationer med bl.a. oplysninger om udlevering af dit startnummer.

Vi kan altid kontaktes på Facebook www.facebook.com/mandehorm, via e-mail events@firmah.dk eller på telefon 48 26 73 20.

Xtreme Mandehørm

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram